Jom bertanya
Jom bertanya

Assalamu'alaikum wbt. Malam ni serius aku takde idea ape dah nak buat entri, banyak sebab kot smpai aku takde idea ni, termasuk la ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Solat Sunat Hajat
Tazkirah Maghrib: Solat Sunat Hajat

Assalamu'alaikum wbt. Solat Sunat Hajat merupakan solat sunat yang didirikan untuk memohon hajat atau ketika berada dalam permasal...

Baca lagi »

Sijil bukan segala-galanya
Sijil bukan segala-galanya

Assalamu'alaikum wbt. Aku kerap kali dengar yang orang2 kat luar ni cakap kalau tak abis belajar, tak dapat keje bes ngan kerajaan ...

Baca lagi »

Sempoi jer bawak haiwan peliharaan diorang
Sempoi jer bawak haiwan peliharaan diorang

Assalamu'alaikum wbt. Amacam? Ade brani bawak 2 haiwan ni macam bawak kucing jejalan kat luar? Hahaha. Bawak serigala nampak jugak ...

Baca lagi »

Lelaki kacak, macho dan handsome
Lelaki kacak, macho dan handsome

Assalamu'alaikum wbt. Gambar kat atas ni dah cukup untuk menjawab sape yang dapat title macam tajuk entri ni, hehehe. Selalu la ban...

Baca lagi »

Tidur dengan lagu yang melalaikan
Tidur dengan lagu yang melalaikan

Assalamu'alaikum wbt. Tertarik aku nak kongsi gambar kat atas ni ngan orang sume sebab biase jer aktiviti kite buat tapi kalau kite...

Baca lagi »

Internet buat hal semalam
Internet buat hal semalam

Assalamu'alaikum wbt. Saje jer aku nak post, balik umah sebab ade hal tapi jengok jap blog, hehe. Semalam sempat gak aku publish entri...

Baca lagi »

Widget pengomen dibuang sementara
Widget pengomen dibuang sementara

Assalamu'alaikum wbt. Aku terpakse buang script untuk widget pengomen harian kat sidebar aku ni sebab macam dah tak betol jer, die ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top