"Bilo abe nok gewe?"
"Bilo abe nok gewe?"

Assalamu'alaikum wbt. Lebih kurang macam tu yang budak dalam gambar ni a.k.a adik aku bagitau kat aku, hahaha. Kalau convert ke bah...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Rasulullah SAW sebagai pengantara tertinggi kepada Allah SWT
Tazkirah Maghrib: Rasulullah SAW sebagai pengantara tertinggi kepada Allah SWT

Assalamu'alaikum wbt. Allah swt berfirman : "BILA KALIAN BERSYUKUR MAKA NISCAYA KUTAMBAHKAN NIKMAT ATAS KALIAN, DAN BILA KALIA...

Baca lagi »

Berterima kasihlah
Berterima kasihlah

Assalamu'alaikum wbt. As the word said, above, means deeply enough for all of us to be thanked as we receive so many things from o...

Baca lagi »

Gulp! Minuman bergula bahaya untuk kesihatan
Gulp! Minuman bergula bahaya untuk kesihatan

Assalamu'alaikum wbt. Pilih minuman korang sume dengan baek, jangan nak yang ade gula banyak jer selalu. Dulu aku pun tak kisah san...

Baca lagi »

Tolong inform kalau aku yang sponsor
Tolong inform kalau aku yang sponsor

Assalamu'alaikum wbt. Kepada rakan2 blogger yang buat segmen atau GA, kalau aku ade sponsor sdikit bab2 hadiah, tolong inform erk k...

Baca lagi »

Bila seorang berilmu bercakap
Bila seorang berilmu bercakap

Assalamu'alaikum wbt. Tadi ade salah sorang pelanggan aku, pakai biase jer tapi duit beratus dalam poket tapi bukan ni aku nak cite...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top