Kejap ada kejap takde
Kejap ada kejap takde

Assalamu'alaikum wbt. Saje jer aku nak bukak entri, geram nak menulis dalam blog sebab hari ni memang letih, plus plak malam ade yang ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Khasiat ayat Kursi
Tazkirah Maghrib: Khasiat ayat Kursi

Assalamu'alaikum wbt. Khasiat menurut ramai alim ulama terdahulu, antaranya; Syeikh Abul ‘Abas Al-Bunni menerangkan: “Sesiapa mem...

Baca lagi »

Letih sampai hilang mood
Letih sampai hilang mood

Assalamu'alaikum wbt. Aku baru jer bangun tido, dah rasa cam overslept tapi tu la, mungkin sebab letih sangat hari ni, belah pagi p...

Baca lagi »

Mekap cara Islam
Mekap cara Islam

Assalamu'alaikum wbt. Korang bace la ape yang tulis dalam gambar tu, memang sesuai brand mekap ni untuk kite sume termasuk la diri ...

Baca lagi »

Aku dah tak boleh dah
Aku dah tak boleh dah

Assalamu'alaikum wbt. Nak jadikan cerita untuk tengah hari yang panas terik kat kelantan, tadi aku pegi hantar kamera nikon aku yan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top