Segmen: RM5
Segmen: RM5

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Print skrin ku sebagai banner, hehe. Segmen ni aku buat mmg bersebab dan salah satu sebab tu d...

Baca lagi »

Terhalang sudah :(
Terhalang sudah :(

Assalamu'alaikum wbt. Ade entri aku nak post malam ni tapi internet dah start buat hal die dah, slow dan putus2, huhuhu. Pihak tekn...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Kekuatan sebuah doa
Tazkirah Maghrib: Kekuatan sebuah doa

Assalamu'alaikum wbt. "Doa tidak mampu mengembalikan mereka yang kita cintai, tapi mampu memberi kebahagiaan kepada mereka.....

Baca lagi »

Tips: Cara tarik rakan blogger untuk baca entri
Tips: Cara tarik rakan blogger untuk baca entri

Assalamu'alaikum wbt. Aku cume bagi ape yang aku buat dan kadang2 ade gak hasil cara yang aku buat untuk tarik lagi ramai rakan2 bl...

Baca lagi »

Diet diet diet, jangan putus asa
Diet diet diet, jangan putus asa

Assalamu'alaikum wbt. Makin hari makan kurang berdiet plak aku ni, walaupun makanan tu kurang lemak dan kurang berminyak tapi aku a...

Baca lagi »

Update blog jap, tunjuk gambar kucing sikit
Update blog jap, tunjuk gambar kucing sikit

Assalamu'alaikum wbt. Aku memang takde idea sangat nak update sekarang tapi saje isi mase sikit yang terluang ni, update jer la sam...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Allah SWT tidak akan jadikan umat Nabi Muhammad SAW dalam kesesatan
Tazkirah Pagi: Allah SWT tidak akan jadikan umat Nabi Muhammad SAW dalam kesesatan

Asssalamu'alaikum wbt. Oleh : Habib Munzir Al Musawa sungguh Allah swt selalu bersama hamba-hambaNya dalam kehidupan dan dalam k...

Baca lagi »

3 bahagian sudah kene godek
3 bahagian sudah kene godek

Assalamu'alaikum wbt. Memang sudah 3 bahagian dah setel aku tambah dan edit sana sini, banyak giler try and error aku kene, huhu....

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top