Bloggers dijemput join :)
Bloggers dijemput join :)

Assalamu'alaikum wbt. Korang sume dijemput join segmen ni, klik banner atas :) Thank you for viewing and reading this post Sekia...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Solat berjemaah
Tazkirah Maghrib: Solat berjemaah

Assalamu'alaikum wbt. Sebagai umat Nabi Muhammad sallallahu alaihi wasallam, kita amat digalakkan untuk mencontohi Rasulullah sall...

Baca lagi »

Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com
Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com

Assalamu'alaikum wbt. Support blogger acik Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Boleh pening macam ni
Boleh pening macam ni

Assalamu'alaikum wbt. Baru jer lepas test edit code sana sini dalam template blog aku ni, memang pening sebab macam2 aku kene ubah....

Baca lagi »

Kamera rosak, internet buat hal
Kamera rosak, internet buat hal

Assalamu'alaikum wbt. Cuti minggu ni 2 benda plak buat masalah dan due2 ni jugak aku duk guna hari2 tapi nak buat cam mane, kene la...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Gambar pada hari kiamat
Tazkirah Pagi: Gambar pada hari kiamat

Assalamu'alaikum wbt. - Selepas Malaikat Israfil meniup sangkakala (bentuknya seperti tanduk besar) yang memekakkan telinga, selur...

Baca lagi »

Best tengok blog blogger femes dan hebat
Best tengok blog blogger femes dan hebat

Assalamu'alaikum wbt. Aku memang suke godek2 dengan senyap blog blogger2 hebat, banyak tips2 yang diorang kongsi bersama dan aku amik ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top