Gambar adik aku yang photogenic?
Gambar adik aku yang photogenic?

Assalamu'alaikum wbt. Aku pun tak sangke gak adik aku boleh posing cam ni, bagi aku mmg full of epicness, ada gak ciri2 photogenic ...

Baca lagi »

Sebab aku edit blog ni
Sebab aku edit blog ni

Assalamu'alaikum wbt. Antara 2 sebab aku edit blog aku ni sikit dah terjawab ngan gambar di atas. Ucapan jutaan terima kasih kep...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Indahnya waktu
Tazkirah Maghrib: Indahnya waktu

Assalamu'alaikum wbt. Terkadang kita meminta pada Tuhan setangkai bunga yang indah, akan tetapi Tuhan memberikan kaktus yang b...

Baca lagi »

(Gambar) Tempat rezeki zaman kecil aku...
(Gambar) Tempat rezeki zaman kecil aku...

Assalamu'alaikum wbt. ... dan sekarang tempat kerja ku, hehe. Ayat bajet sastera plak, dulu BM pun entah ke mana, huhu. Aku saje je...

Baca lagi »

Ada entri bergambar hari ni
Ada entri bergambar hari ni

Assalamu'alaikum wbt. Semalam pun letih, hari ni lagi letih dari yang semalam sebab aku tebar roti canai dalam 80biji tanpa henti s...

Baca lagi »

#1 - WEEKLY GA BY SHARINA
#1 - WEEKLY GA BY SHARINA

Assalamu'alaikum wbt. Aku dijemput untuk join ga ni dan aku jempu plak korang join ga ni, hehe. Thank you for viewing and reading...

Baca lagi »

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Assalamu'alaikum wbt. Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk ...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Zikir itu satu keperluan
Tazkirah Pagi: Zikir itu satu keperluan

Assalamu'alaikum wbt. Rasulullah s.a.w bersabda: “Sebaik-baik pertuturan kepada Allah Ta’ala empat: (1) Subhaanallah, (2) Alh...

Baca lagi »

Alih esok hari sebab internet wat hal
Alih esok hari sebab internet wat hal

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade cakap kan nak post entri segmen malam ni tapi maaf, siang esok kot baru aku post sebab tadi internet ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top