Tazkirah Maghrib: Makan mulai dengan bismillah
Tazkirah Maghrib: Makan mulai dengan bismillah

Assalamu'alaikum wbt. Diriwayatkan dari Umar bin Abi Salamah r.a bahawa ia berkata, Rasulullah saw bersabda kepadaku: “Sebutlah n...

Baca lagi »

10 pemenang bertuah photo contest
10 pemenang bertuah photo contest

Assalamu'alaikum wbt. Petang ni aku nak umumkan 10 blogger bertuah untuk photo contest aku tu dan aku just taruk jer pemenang bertu...

Baca lagi »

Pembaharuan Blog Paly
Pembaharuan Blog Paly

Assalamu'alaikum wbt. Lepas aku duk usha2 script file xml ni, terjumpa lak satu template yang superb tapi aku nak edit, kasi masuk ...

Baca lagi »

Hari yang sibuk teramat
Hari yang sibuk teramat

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, hari ni roti canai abis dalam sekitar 80 sblm kol 10, fes time abis cepat, rezeki jumaat, hehe...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Belajar dari pohon
Tazkirah Pagi: Belajar dari pohon

Assalamu'alaikum wbt. Suatu ketika, seorang guru bertanya pada Sang Maha Guru, “Wahai Maha Guru, aku ingin menjadi guru yang sejati...

Baca lagi »

Time kasih Encik Google
Time kasih Encik Google

Assalamu'alaikum wbt. Macam korang tengok print screen kat atas tu, alhamdulillah, rase2 google dah indexed aku pnye entri sebab ad...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top