Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan
Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan

Assalamu'alaikum wbt. Tag: fakhruru.blogspot.com Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Gambar terbaik hari Khamis
Gambar terbaik hari Khamis

Assalamu'alaikum wbt. Pagi tadi atuk aku suh datang umah die tengok barang2 lama nak simpan lagi, so, petang tadi aku pegi ler ngan...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Mutiara nasihat - Di manakah rezeki kita?
Tazkirah Maghrib: Mutiara nasihat - Di manakah rezeki kita?

Assalamu'alaikum wbt. Bismillah, “Jika Engkau tidak mengetahui di mana alamat rezekimu, Janganlah khawatir, karena sesungguhnya re...

Baca lagi »

Tips: Kelebihan komen pada blog
Tips: Kelebihan komen pada blog

Assalamu'alaikum wbt. Aku saje nak tulis entri pasal kelebihan komen kat blog blogger2 lain sebab ade blogger yang komen berharapka...

Baca lagi »

Fd creatives Giveaway By MiminAdam
Fd creatives Giveaway By MiminAdam

Assalamu'alaikum wbt. Tag:  www.duniawilma.com ,  fakhruru.blogspot.com dan  www.duniabawahtempurung.my Thank you for viewing an...

Baca lagi »

Yang ni aku paling benci
Yang ni aku paling benci

Assalamu'alaikum wbt. Semalam aku dah post pasal iklan2 yang menyampah tu, bace kat sini . Rase2 semalam takde nampak yang iklan ak...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Belum lahir sudah dapat salam dari Rasulullah SAW
Tazkirah Pagi: Belum lahir sudah dapat salam dari Rasulullah SAW

Assalamu'alaikum wbt. Suatu ketika Rasulullah saw berpesan kepada sayyidina Jabir bin Abdullah Al-Anshori ra, “Ya Jabir, “Sampaika...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top