Mudah.my sememangnya mudah
Mudah.my sememangnya mudah

Assalamu'alaikum wbt. Dengan ade nye platform tukar macam mudah.my yang sekarang ni dah glemer giler, banyak dah transaksi berlaku ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Andai kata Rasulullah datang
Tazkirah Maghrib: Andai kata Rasulullah datang

Assalamu'alaikum wbt. Tazkirah kali ni hanyalah bertujuan untuk muhasabah diri kita semua. Selamat beramal. Bayangkan apabila Ra...

Baca lagi »

Susu murah, berkhasiat, segar dan sempoi
Susu murah, berkhasiat, segar dan sempoi

Assalamu'alaikum wbt. Petang2 ni tengah lapar, nasik takde sebab mak tak wat balik lagi, baru lepas layan game kat tablet, tulis en...

Baca lagi »

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH
SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamu'alaikum wbt. Alang2 dah kene jemput join, konfem la aku nak join. Segmen2 simple cam ni memang btol2 buat aku tertarik, he...

Baca lagi »

Kalau tanye aku, aku pun menyampah tengok
Kalau tanye aku, aku pun menyampah tengok

Assalamu'alaikum wbt. Mungkin agak kasar gak tajuk aku tu, kalau ditukarkan kepada ayat lembut skit, aku tak suke tengok, hehehe. A...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Sejarah 4 Imam Mazhab
Tazkirah Pagi: Sejarah 4 Imam Mazhab

Assalamu'alaikum wbt. MAZHAB HANAFI Adalah diasaskan oleh Nu`man Bin Tsabit. Lahir pada tahun 80 Hijrah. Beliau adalah seoran...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top