Seribu makna dalam satu ayat
Seribu makna dalam satu ayat

Assalamu'alaikum wbt. - We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing - Satu ayat pendek ta...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Amalan ahli neraka
Tazkirah Maghrib: Amalan ahli neraka

Assalamu'alaikum wbt. Ahli neraka adalah mereka berbuat syirik kepada Allah, mendustakan para rasul, kufur dan hasud, berdusta, be...

Baca lagi »

Pemenang bertuah Photo Contest ialah...
Pemenang bertuah Photo Contest ialah...

Assalamu'alaikum wbt. Aku mintak maaf sebab lambat sangat nak umum pemenang photo contest yang aku buat bulan lepas, lebih kurang 3...

Baca lagi »

Kalau aku buat blog sebagai jana pendapatan?
Kalau aku buat blog sebagai jana pendapatan?

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade niat nak buat blog ni sebagai salah satu side income aku tapi aku tak berape pandai lagi bab2 nak jan...

Baca lagi »

Jangan malas dalam berblogging
Jangan malas dalam berblogging

Assalamu'alaikum wbt. Jangan la kite cepat putus asa sebab takde orang nak komen di entri blog kite, takde yang sudi tinggal kan je...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Mutiara kata yang bermotivasi
Tazkirah Pagi: Mutiara kata yang bermotivasi

Assalamu'alaikum wbt. (1) Semiskin-miskin orang ialah orang yang kekurangan adab dan budi pekerti – Hukama (2) Jika anda mahu me...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top