Gambar terbaik hari Isnin
Gambar terbaik hari Isnin

Assalamu'alaikum wbt. Tajuk entri ni bukan ditujukan gambar atas ni, sajer je aku nak kongsi gambar aku, show off body yang tak ber...

Baca lagi »

Cheat day yang menggembirakan hati
Cheat day yang menggembirakan hati

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni terpakse jadi cheat day aku sebab kali ni mak nak sponsor makan kat Radix Fried Chicken sebab dapat d...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: 10 wasiat Imam Syafie sebelum wafat
Tazkirah Maghrib: 10 wasiat Imam Syafie sebelum wafat

Assalamu'alaikum wbt. Sebelum Imam Syafie pulang ke rahmatullah, beliau sempat berwasiat kepada para muridnya dan ummat Islam selu...

Baca lagi »

Padan muka hang!
Padan muka hang!

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Padan muke tu untuk diri aku sndiri jer. Kalau ade yang terbace dalam entri tadi ngan post status fbp...

Baca lagi »

Seni ukiran pada batang pensel
Seni ukiran pada batang pensel

Assalamu'alaikum wbt. Rajin tol pengukir ni, pensel pun diorang ukir gak, dah la susah sebab pensel kan senang jer patah. Ukirang n...

Baca lagi »

Bila bodek ku menjadi
Bila bodek ku menjadi

Assalamu'alaikum wbt. Amacam? Sedap tau nasik goreng ni, ke nampak biase jer? Hmmm. Sedap la sebab ni masakan air tangan mak, hahah...

Baca lagi »

4 petua Imam Syafie untuk sihat
4 petua Imam Syafie untuk sihat

Assalamu'alaikum wbt. Empat perkara menyihatkan badan: 1. Makan daging 2. Memakai haruman 3. Kerap mandi 4. Berpakaian daripad...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Cinta berlandaskan al-Quran dan as-Sunnah
Tazkirah Pagi: Cinta berlandaskan al-Quran dan as-Sunnah

Assalamu'alaikum wbt. Sejak akhir-akhir ini, kita sering dijamu dengan pelbagai berita dan isu semasa terutamanya yang berkaitan d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top