http://
Contoh tulis: www.paly.my

Korang boleh pilih one day, one week, one month, one half-year, and one year ago, and since forever.
Info Lagi: Sebagai contoh, kalau korang pilih "One Month Ago", korang akan nampak kedudukan komen untuk bulan lepas hari bulan yang same ke hari ni. Untuk "Forever" plak, widget ni akan kira untuk pengomen yang paling bnyak, sejak korang buat blog korang tu.






Tekan sini kalau korang nak widget ni

Widget ni memang best sebab boleh pilih bulan januari, februari dan seterusnye kalau nak tengok pengomen tegar dalam bulan yang korang nak, tahun pun boleh jugak. Aku pun gune widget ni, boleh tengok kat sidebar blog ni.

Thank you for viewing and reading this post
Sekian
Wallahu'alam
Tutorial: Widget Pengomen Tegar
Tutorial: Widget Pengomen Tegar

Assalamu'alaikum wbt. Kali ni aku nak kongsi satu tutorial pasal pengomen tegar ni, boleh buat sebagai pengomen harian atau bulanan...

Baca lagi »

Makan malam bersama lawak adik aku
Makan malam bersama lawak adik aku

Assalamu'alaikum wbt. Satu lagi lawak spontan adik aku yang aku nak kongsi malam ni, serius lawak giler mase duk prepare makan mala...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Kaya dan miskin dalam Islam
Tazkirah Maghrib: Kaya dan miskin dalam Islam

Assalamu'alaikum wbt. “Kami telah menentukan antara mereka penghidupan mereka dalam kehidupan dunia, dan Kami telah meninggikan se...

Baca lagi »

Tak takot ker makan duit haram?
Tak takot ker makan duit haram?

Assalamu'alaikum wbt. Bajet gempak la plak tajuk petang ni, hahaha. Aku bukak entri ni pun sebab duk tengok ade yang spam link klik...

Baca lagi »

Ikan dolphin lahirkan anak
Ikan dolphin lahirkan anak

Assalamu'alaikum wbt. Senang jer kan mak dolphin tu lahirkan anak die, lepas beranak rilek jer muke, macam takde sakit pun, anak pu...

Baca lagi »

Ooo, baru aku tahu..
Ooo, baru aku tahu..

Assalamu'alaikum wbt. Aku jenguk entri blogger dan bace komen2 yang diluahkan oleh blogger2 lain, kadang2 blogger tu reply komen2 y...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 9 manfaat tidur cara sunnah
Tazkirah Pagi: 9 manfaat tidur cara sunnah

Assalamu'alaikum wbt. HENDAKNYA mendahulukan posisi tidur di atas sisi sebelah kanan (rusuk kanan sebagai tumpuan) dan berbantal d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top