Perbezaan antara sebelum dan selepas
Perbezaan antara sebelum dan selepas

Assalamu'alaikum wbt. Seperti yang aku dah janji dalam entri2 sblm ni, salah satu entri tu boleh tekan kat sini , malam ni aku nak ...

Baca lagi »

Mintak maaf kepada rakan2 blogger :(
Mintak maaf kepada rakan2 blogger :(

Assalamu'alaikum wbt. Jujur aku cakap aku memang tak reti sangat nak gune twitter ni, tak adapt pun ngan twitter, huhu. Lepas aku p...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Doa untuk ibu dan bertaqwalah
Tazkirah Maghrib: Doa untuk ibu dan bertaqwalah

Assalamu'alaikum wbt. Allah ta'ala berfirman : "Jika Allah menolong kamu, maka tidak ada yang dapat mengalahkan kamu; ...

Baca lagi »

Blog Paly - Analisa untuk Februari 2013
Blog Paly - Analisa untuk Februari 2013

Assalamu'alaikum wbt. Macam aku dah cakap kat entri sini , aku nak buat analisa untuk bulan 2. Alhamdulillah, memang bnyak peningka...

Baca lagi »

Aku kalah lagi, arghhh!!!
Aku kalah lagi, arghhh!!!

Assalamu'alaikum wbt. Nak kate selalu jer kalah tak jugak sebab skrang pun dah pndai jer control tapi lepas solat jumaat tadi, aku ...

Baca lagi »

Menang giveaway besar dianjur oleh blogger2 femes
Menang giveaway besar dianjur oleh blogger2 femes

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, rezeki fes dalam bulan 3 ni, aku menang sebagai top referral untuk Big Giveaway by Cikgu Fizi,...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Wirid mendapat keampunan, 15 sebab turun bala
Tazkirah Pagi: Wirid mendapat keampunan, 15 sebab turun bala

Assalamu'alaikum wbt. Maksud: “Ya Allah aku menghadapi hari ini dengan bersaksi terhadap-Mu, dan terhadap para malaikat pemikul Ar...

Baca lagi »

Photo Contest sudah tamat
Photo Contest sudah tamat

Assalamu'alaikum wbt. Sudah tamat dah photo contest yang aku anjurkan untk lbih kurang 3 minggu kot kalau tak silap. Walaupun aku m...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top