Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly
Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Nampak jugak kemontelan -_- Terima kasih kepada rakan blogger sebab sudi bagi idea dan aku da...

Baca lagi »

Mate ku dah macam ajak pegi lelap tapi..
Mate ku dah macam ajak pegi lelap tapi..

Assalamu'alaikum wbt. Pagi tadi mase balik keje, patot nye aku tido jap, nak ilang kan rasa ngantok tapi adik aku pnye pasal, duk m...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Solat itu tiang agama
Tazkirah Maghrib: Solat itu tiang agama

Assalamu'alaikum wbt. Marilah kita sama-sama mengucapkan kesyukuran ke hadrat Allah SWT di atas segala nikmat yang telah dikurniak...

Baca lagi »

Esok dah boleh buat analisa
Esok dah boleh buat analisa

Assalamu'alaikum wbt. 1hb Mac ni aku nak buat analisa untuk bulan Februari dan 21hb Feb baru ni adalah cukup 3 bulan aku berbloggin...

Baca lagi »

Jom join sape yang belom join lagi
Jom join sape yang belom join lagi

Assalamu'alaikum wbt. Aku saje jer nak buat entri ni untuk notify kot2 ade rakan blogger yang berminat tapi belom join lagi, boleh ...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Antara tiga golongan layak ke syurga
Tazkirah Pagi: Antara tiga golongan layak ke syurga

Assalamu'alaikum wbt. Untuk menghuni syurga Allah, al-Quran menerangkan ciri hambanya yang layak terdiri daripada orang beriman la...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top