Bagus ke tak kalau jadi agen takaful?
Bagus ke tak kalau jadi agen takaful?

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade sumber nak jadi agen takaful ni, siap boleh masuk kelas untuk care2 promote kat orang, care nak teran...

Baca lagi »

Naseb baek la dah hilang
Naseb baek la dah hilang

Assalamu'alaikum wbt. Keadaan aku dah ok dah macam kucing atas tu, entah gambar kucing sape aku amik ni, sorry ye tuan pnye kucing,...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Khutbah terakhir Nabi Muhammad SAW
Tazkirah Maghrib: Khutbah terakhir Nabi Muhammad SAW

Assalamu'alaikum wbt. Khutbah Terakhir Nabi Muhammad S.A.W. "Wahai manusia, dengarlah baik-baik apa yang hendak kukatakan, Ak...

Baca lagi »

Aku dan sambal belacan
Aku dan sambal belacan

Assalamu'alaikum wbt. Pagi hujan, petang hujan, selera nak makan makin tinggi, makin jauh pikiran diet aku letak, hahaha. Sebenarny...

Baca lagi »

Instagram? Facebook ngan Twitter tak terlayan, haha
Instagram? Facebook ngan Twitter tak terlayan, haha

Assalamu'alaikum wbt. Aku buat instagram? Hahaha. Lawak ler kalau aku duk post gambar2 aku, mmg aku ni tak sesuai posing sane sini,...

Baca lagi »

Sambungan untuk entri . . .
Sambungan untuk entri . . .

Assalamu'alaikum wbt. Sambung untuk ape erk? Hahaha. Ade yang dah bace tapi mesti ade yang belom bace kan, kalau bagi yang belom ba...

Baca lagi »

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli
Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli

Assalamu'alaikum wbt. Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join  Segmen Blogwalkin...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Nama- nama isteri Rasulullah
Tazkirah Pagi: Nama- nama isteri Rasulullah

Assalamu'alaikum wbt. Tak berkait dengan entri, sekadar peringatan :) Khadijah binti Khuwailid (meninggal dunia pada tahun 3 Sebe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top