Laju jer kalau suh abiskan
Laju jer kalau suh abiskan

Assalamu'alaikum wbt. Kalau bab2 macam ni laju ler adik aku ni ha, hahaha. Aku suh die habis kan bateri tablet ni sebab aku nak caj...

Baca lagi »

Nantikan GiveAway
Nantikan GiveAway

Assalamu'alaikum wbt. Aku penah post mase aku newbie giler2 yang aku nak buat giveaway dan hadiah utama aku nak bagi mp3 player tap...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Biodata Nabi Muhammad S.A.W
Tazkirah Maghrib: Biodata Nabi Muhammad S.A.W

Assalamu'alaikum wbt. Nama penuh: Muhammad bin 'Abdullah bin 'Abdul Muttalib bin Hashim Nama bapa: 'Abdullah bin ...

Baca lagi »

Monopoly 3D, jom jadi kaya, haha
Monopoly 3D, jom jadi kaya, haha

Assalamu'alaikum wbt. Mase belom pasang internet lagi kat umah aku dulu2, aku layan game ni la ngan adik aku, smpai gadoh sane sin...

Baca lagi »

Rendahnya diri seorang pelanggan
Rendahnya diri seorang pelanggan

Assalamu'alaikum wbt. Rupe2 nye aku baru kenal pelanggan aku sorang ni, slalu jer datang dalam kol 10, layan air smbil bedal kuih, ...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 12 mutiara kata Islam
Tazkirah Pagi: 12 mutiara kata Islam

Assalamu'alaikum wbt. "Dunia ini adalah perhiasan dan seindah-indah perhiasan adalah wanita solehah" (Hadis Riwayat Musl...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top