Melawat nenek kat hospital
Melawat nenek kat hospital

Assalamu'alaikum wbt. Aku baru jer sampai kat umah, terus terjah laptop ksyangan aku ni, bukak komen, edit gambar dan bukak post ba...

Baca lagi »

1.5 inci adalah permulaan 2013
1.5 inci adalah permulaan 2013

Assalamu'alaikum wbt. Mase aku tengah bes2 duk nyanyi depan adik aku smbil joget skit2, adik aku mention pasal perot aku yang boroi...

Baca lagi »

Hari ni rehat jer kot
Hari ni rehat jer kot

Assalamu'alaikum wbt. Mood blogging entah lari kat mane, idea takde nak post ape, belek2 forum takde ape yang menarik nak kongsi ng...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Sombong
Tazkirah Pagi: Sombong

Assalamu'alaikum wbt. Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud: “Tidak akan masuk syurga, siapa yang di dalam hatinya terdapat se...

Baca lagi »

This picture will make anyone's day much more better
This picture will make anyone's day much more better

Assalamu'alaikum wbt. Ouch, kiut giler gambar ni. Kalau korang bace tajuk kat atas tu, rase korang bleh agak kenape aku tulis mac...

Baca lagi »

Pencarian Bloglist 3 Bulan Blog Sararose
Pencarian Bloglist 3 Bulan Blog Sararose

Assalamu'alaikum wbt. Nak jadi bloglist sebab blog sarah bes jer intai dan paly memang dah lame letak blog sarah dalam bloglist pal...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top