Settle jugak akhirnya
Settle jugak akhirnya

Assalamu'alaikum wbt. Hal2 untuk malam ni dah aku settle kan, hehe. Uli gandum dah siap, adik aku pun tolong skit2 tadi sebab nak c...

Baca lagi »

Buncit itu seksi, perghh!
Buncit itu seksi, perghh!

Assalamu'alaikum wbt. Aku tak tau sejauh mane kebenarang ayat dalam gambar tu tapi andai kata betol la info ni daripada kajian yang...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Hukum mewarnakan rambut
Tazkirah Maghrib: Hukum mewarnakan rambut

Assalamu'alaikum wbt. Islam adalah agama yang mementingkan kebersihan dari kecantikan. ini selaras dengan sabda nabi SAW yang berm...

Baca lagi »

Makin hari macam dah makin...
Makin hari macam dah makin...

Assalamu'alaikum wbt. Semalam dah pegi makan ayam goreng ngan sepupu, petang ni plak pegi pulak tapi tempat lain la, haha. Korang b...

Baca lagi »

Kena la hati-hati dalam berniaga
Kena la hati-hati dalam berniaga

Assalamu'alaikum wbt. Tak kira la pemilik kedai atau pekerja, kene la tekun dan ikhlas dalam berniaga dan bekerja di kedai makan se...

Baca lagi »

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam ...

Baca lagi »

3kg sebelum 9pagi
3kg sebelum 9pagi

Assalamu'alaikum wbt. Sempat lagi tuu update blog pagi2 ni, pada hal time keje lagi, haha. Sanggup tu balik kejap semata2 nk update...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 5 perkara sebelum 5 perkara
Tazkirah Pagi: 5 perkara sebelum 5 perkara

Assalamu'alaikum wbt. Ingatlah 5 perkara sebelum datang 5 perkara 1. Sihat sebelum sakit 2. Muda sebelum tua 3. Kaya sebelum m...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top