Makin hari macam dah makin kurang berdiet
Makin hari macam dah makin kurang berdiet

Assalamu'alaikum wbt. Hari selasa lepas dah cheat day dah, makan ayam, baru jer lenggang 2 3 hari, makan pulak ayam goreng, tambah2...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Istikharah, mimpi dan gerak hati
Tazkirah Maghrib: Istikharah, mimpi dan gerak hati

Assalamu'alaikum wbt. Kes 1 Seorang lelaki telah melakukan istikharah setelah dia minat kepada seorang perempuan, Tiga hari sele...

Baca lagi »

Apa pandangan korang sume untuk orang macam ni?
Apa pandangan korang sume untuk orang macam ni?

Assalamu'alaikum wbt. Aku bukak entri ni pun dah takde idea nak tulis ape, idea ni jer boleh aku kongsikan, pada hal tak sabar nak lay...

Baca lagi »

Baru ler gempak kalau USB drive macam ni
Baru ler gempak kalau USB drive macam ni

Assalamu'alaikum wbt. Aku tengok gambar ni tadi ngan adik aku, terbahak aku gelak, lawak siot diorang wat usb drive ni, hahaha. Kal...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Kelebihan belajar dan membaca al-Quran
Tazkirah Pagi: Kelebihan belajar dan membaca al-Quran

Assalamu'alaikum wbt. 1) Sebaik-baik manusia ialah yang belajar dan mengajar Al-Quran. 2) Ahli Al-Quran adalah insan yang harus ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top