Thats why I love tablet
Thats why I love tablet

Assalamu'alaikum wbt. Aku ni memang giler bab2 game, tak kire ler pc, ps1, ps2, xbox, psp dan laen2, memang bes wo maen game. Moder...

Baca lagi »

Review: Nextbook Tablet Premium 7
Review: Nextbook Tablet Premium 7

Assamu'alaikum wbt. Saje jer nak kongsi ngan korang sume pasal tablet aku ni, mane tau ade yang berminat nak beli tablet murah tapi...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: 5 alam dalam peta hidup
Tazkirah Maghrib: 5 alam dalam peta hidup

Assalamu'alaikum wbt. Sumber: FBPage fizgraphic.com Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Antara mempertajamkan minda
Antara mempertajamkan minda

Assalamu'alaikum wbt. Niat nak tajamkan minda atau nak maen game ni? Hahaha. Gambar atas tu antara game yg mencabar minda, memang b...

Baca lagi »

Replika bangunan dibina dengan biskut
Replika bangunan dibina dengan biskut

Assalamu'alaikum wbt. Memang rajin ler orang buat keje2 macam ni, kalau aku konfem2 ler malas giler nak buat, haha. ...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Dosa meninggalkan solat fardhu
Tazkirah Pagi: Dosa meninggalkan solat fardhu

Assalamu'alaikum wbt. 1. Shalat Subuh : satu kali meninggalkan akan dimasukkan ke dalam neraka selama 30 tahun yang sama dengan 60...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top