(Gambar) Hari biasa menjadi cheat day aku
(Gambar) Hari biasa menjadi cheat day aku

Assalamu'alaikum wbt. Sebenarnye aku planning esok nak jadi cheat day sebab terasa nak makan beger tapi hari ni plak jadi laen, huh...

Baca lagi »

Takpe, adik punye turn dulu
Takpe, adik punye turn dulu

Assalamu'alaikum wbt. Delay giler aku nak post entri ni, hahaha. Letih pasal semalam la, mmg betol2 letih sampai terlena aku mase d...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: 10 sebab doa tidak dimakbulkan
Tazkirah Maghrib: 10 sebab doa tidak dimakbulkan

Assalamu'alaikum wbt. 1. Kalian telah mengenal Allah tetapi tidak menunaikan hak-haknya. 2. Kalian telah membaca Al Qur’an tetap...

Baca lagi »

Korang pernah maen pistol ni?
Korang pernah maen pistol ni?

Assalamu'alaikum wbt. Ikhlas aku cakap tak penah jumpe mainan ni mase kecik2 dulu, haha. Memang banyak mainan ala2 kampung gitu yan...

Baca lagi »

Pemenang Segmen Topup.. Sila...
Pemenang Segmen Topup.. Sila...

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom tu, ni pemenang yang dapat topup free RM5, hehe. Rujuk sini pun boleh gak. http://miszfarahanis.b...

Baca lagi »

Dah dapat dah
Dah dapat dah

Assalamu'alaikum wbt. Dapat ape? Hahaha. Duit RM250 la tapi skrg dah tinggal dalam RM50, hebat tak? Hehe. Nanti aku post entri pasa...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 3 perkara yang sukar dilakukan
Tazkirah Pagi: 3 perkara yang sukar dilakukan

Assalamu'alaikum wbt. Harus kita laksanakan di dalam hidup HATI yang IKHLAS keseharian : 1. Semua dapat KUSAYANGI. 2. Semua...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top