Pemenang bertuah Segmen: Paly nak bagi topup RM5
Pemenang bertuah Segmen: Paly nak bagi topup RM5

Assalamu'alaikum wbt. Jom kite tengok sape yang bertuah dapat topup RM5, aku gune random.org jer, senang dan mudah, haha. ...

Baca lagi »

Pencarian Bloglist MAC&APRIL 2013 by DJH
Pencarian Bloglist MAC&APRIL 2013 by DJH

Assalamu'alaikum wbt. Meh ler join segmen ni, sume yang join bleh jadi bloglist beliau, hehe. Thank you for viewing and reading t...

Baca lagi »

Gambar objek diselaputi ais
Gambar objek diselaputi ais

Assalamu'alaikum wbt. Nampak sgt sejuk kan, sampai terpacak2 air tu membek...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Orang yang tidak mahu masuk syurga
Tazkirah Maghrib: Orang yang tidak mahu masuk syurga

Assalamu'alaikum wbt. # Biar gambar berbicara :) Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Erkk?! Kiss me?
Erkk?! Kiss me?

Assalamu'alaikum wbt. Pagi tadi bes2 duk berbual ngan kekwn, dapat tau yang diorang dah dapat surat brim ni ha tapi aku belom dapat...

Baca lagi »

Balik dan pergi lagi
Balik dan pergi lagi

Assalamu'alaikum wbt. Can't be more true ^_^ Baru jer balik tapi kbyakan hal fail, haha. Broadband fail sebab takde yang prep...

Baca lagi »

Sambung keje lagi
Sambung keje lagi

Assalamu'alaikum wbt. Dah setel dah keje menebar roti canai aku tapi keje hal bandar plak tak setel lagi ni, haha. Bukan hal sangat...

Baca lagi »

Terima kasih kepada Mialiana.com
Terima kasih kepada Mialiana.com

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom korang bace entri ni, klik sini dulu untk pegi ke entri kak mia, hehe. Terime kasih kepada kak mia. ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top