Segmen: Paly nak bagi topup RM5
Segmen: Paly nak bagi topup RM5

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Malas pnye pasal, taruk yang ni jer -_- Sempena blog aku ni dah naik PR2, aku nak buat satu se...

Baca lagi »

Hadiah photo contest wangi? Gulp!
Hadiah photo contest wangi? Gulp!

Assalamu'alaikum wbt Tadi aku bukak la hadiah keychain untk photo contest tu, nak amik satu keychain bantal untuk key moto aku yang...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Imam Ghazali bersama dengan muridnya
Tazkirah Maghrib: Imam Ghazali bersama dengan muridnya

Assalamu'alaikum wbt. Suatu hari, Imam Al Ghazali berkumpul dengan murid-muridnya. Lalu Imam Al-Ghazali bertanya... 1 - Pertama,...

Baca lagi »

Segmen : Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin!!!
Segmen : Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin!!!

Assalamu'alaikum wbt. Saya suka blog Khalid Kyle kerana blog beliau memang simple dan ohsemm! Jom join segmen dr blogger femes n...

Baca lagi »

Tak nak kawan sebab anak Kelantan
Tak nak kawan sebab anak Kelantan

Assalamu'alaikum wbt. Ade jugak orang yang memilih kawan dan kdg2 takmo kawan ngan anak kelantan ni, aku tak tau la kenape. Anak ke...

Baca lagi »

Broadband broadband broadband!!! Hehehe
Broadband broadband broadband!!! Hehehe

Assalamu'alaikum wbt. Ape sal ngan broadband?Hehe. Dulu bab2 broadband ni aku letak jauh sikit, tapi dah tukar dah plan ni. Aku jus...

Baca lagi »

Kenape ler aku tak pandai nak letak huruf?
Kenape ler aku tak pandai nak letak huruf?

Assalamu'alaikum wbt. Frust la sebab aku tak reti nak letak caption huruf atau perkataan, biar kasi ngam ngan gambar aku edit, arghh!!...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top