Mengedit time, hahaha
Mengedit time, hahaha

Assalamu'alaikum wbt. Gambar lame, rambut pn cam geek jer, haha Mood nak mengedit gambar dah datang, jap2 lagi nak buat, ade la g...

Baca lagi »

Ibu sempoi, anak ikut
Ibu sempoi, anak ikut

Assalamu'alaikum wbt. Hahahaha. Sempoi punye 2 beranak kucing ni, comel tu memang dah konfem dah, pose kucing ni memang terbaek. Kr...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Orang beriman boleh menjadi kafir
Tazkirah Maghrib: Orang beriman boleh menjadi kafir

Assalamu'alaikum wbt. Orang yang beriman boleh menjadi “kafir” atau lebih dikenali sebagai “murtad” disebabkan beberapa faktor. ...

Baca lagi »

Photoshop: Aku dan roti canai
Photoshop: Aku dan roti canai

Assalamu'alaikum wbt. Sweet nye la tajuk entri ni, dah macam laki bini dah plak, hahaha. Pagi tadi aku bawak kamera, nak kongsi nga...

Baca lagi »

Patot ke aku letak iklan?
Patot ke aku letak iklan?

Assalamu'alaikum wbt. Mase mule2 buat blog memang aku ade niat nak letak  iklan tapi makin lame berblogging, wlaupun tak sampai lag...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Renungan tentang kehairanan Saidina Uthman bin Affan r.a
Tazkirah Pagi: Renungan tentang kehairanan Saidina Uthman bin Affan r.a

Assalamu'alaikum wbt. Tujuh hal yang membuat diriku hairan, 1. Aku hairan melihat orang yang sudah tau bahawa ia akan mati, namu...

Baca lagi »

Ayat macam simple tapi maksud mendalam :)
Ayat macam simple tapi maksud mendalam :)

Assalamu'alaikum wbt. The road to success is not straight. There is a curb called Failure, a loop called Confusion; speed bumps...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top