Hadiah photo contest dah ade!!! :)
Hadiah photo contest dah ade!!! :)

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah post yang aku kuar tadi pegi bandar. Sambil2 tu aku pegi cari gak hadiah untuk photo contest tu dan a...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Pesanan Imam al-Ghazali tentang kawan
Tazkirah Maghrib: Pesanan Imam al-Ghazali tentang kawan

Assalamu'alaikum wbt. Pilih kawan yang berakal, jangan pilih kawan yang bodoh kerana ia akan menjadi musuh dan menyakitkan hati. ...

Baca lagi »

Blog Paly dah boleh view gune phone
Blog Paly dah boleh view gune phone

Tadi notebook tetibe jer restart sendiri, mungkin sebab RAM laptop ni dah nak penuh tadi, plus ngan processor low. Kalau restart sendiri, ma...

Baca lagi »

Senarai Blogger Segmen: Paly nak bagi topup RM5
Senarai Blogger Segmen: Paly nak bagi topup RM5

Assalamu'alaikum wbt. Klik banner ni kalau nak join, hehe Macam aku dah bagitau korang sume yang aku akan buat senarai lepas keje...

Baca lagi »

Takde rezeki, nak buat macam mane
Takde rezeki, nak buat macam mane

Assalamu'alaikum wbt. Kesian adik aku, tak dapat nak beli nset yang die nak, huhu. Usaha dah tapi takde rezeki, sabar jer, mane tau...

Baca lagi »

Jom pegi bandar! Hahaha
Jom pegi bandar! Hahaha

Assalamu'alaikum wbt. Baru jer setel keje, alhamdulillah hari ni, habis aku tebar 4kg. Semalam aku ade post kan yang aku nak pegi b...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 10 antara sikap tercela
Tazkirah Pagi: 10 antara sikap tercela

Assalamu'alaikum wbt. SYEIKH Abdul Kadir Abdul Mutalib dalam buku tasauf Penawar Bagi Hati menjelaskan mengenai sepuluh celaan All...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top