Sempoi kucing macam ni, superb!
Sempoi kucing macam ni, superb!

Assalamu'alaikum wbt. Macam dah bercouple plak kucing 2 ekor ni, ikut dan jer kene buat dek tuan ni. Ke otomatik kucing ni buat? Ha...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Ilmu penghias diri
Tazkirah Maghrib: Ilmu penghias diri

Assalamu'alaikum wbt. "Jangan mengeluh dalam menuntut ilmu, kerana dengan mencari ilmu juga merupakan tanda syukur kita atas...

Baca lagi »

Out of stock!
Out of stock!

Assalamu'alaikum wbt. Tadi sebenarnye aku dah malas nak pegi beli henset rebat tu, yang adik aku nak beli sebab terlebih tido, adik...

Baca lagi »

Jom pegi beli handphone rebat rm200
Jom pegi beli handphone rebat rm200

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah daftar dah untuk rebat tu dan jap2 lagi aku nak pegi kat SenQ. Aku sbnrnye blur lagi macam mane nak b...

Baca lagi »

Aku nak buat ape jap lagi?
Aku nak buat ape jap lagi?

Assalamu'alaikum wbt. Gimik jer gambar atas tu,saje nak share ngan korang sume sebab aku tak tau nak buat ape dah sekarang ni, baru...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Renungan sebelum tidur
Tazkirah Pagi: Renungan sebelum tidur

Assalamu'alaikum wbt. Kata Ulama : Lelaki-lelaki yang sering melakukan subuh secara berjemaah adalah lelaki-lelaki yang mampu mengg...

Baca lagi »

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Assalamu'alaikum wbt. Big GiveAway by  CikguFizi ,   Fizgraphic.com ,   Kisahemasputih.com ,   Duniashida.com   &   Aimanco...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top