Selepas pagerank Blog Paly updated
Selepas pagerank Blog Paly updated

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade post yang blog aku ni dah naik jadi pr2 dan ade satu effect ni aku nak kongsi dengan korang sume seba...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Saat melintasi Titian As-Sirat
Tazkirah Maghrib: Saat melintasi Titian As-Sirat

Assalamu'alaikum wbt. Pernahkah kita membayangkan menyeberangi sebuah jembatan yang begitu kecil dan tipis seukuran sehelai rambut...

Baca lagi »

Dinner ke lunch ni?
Dinner ke lunch ni?

Assalamu'alaikum wbt. Semalam aku dah tak sentuh pun nasik sepinggan, hari ni pun belom sehingga la ke saat ni, hahaha. Bukan sebab...

Baca lagi »

Tips: Cara mengurangkan sakit ulcer *ouch*
Tips: Cara mengurangkan sakit ulcer *ouch*

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade ternampak artikel pasal nak redakan sakit ulcer ni, terus rase nak kongsi ngan korang sume. Mase fes ...

Baca lagi »

Seperti yang aku janjikan dalam blog
Seperti yang aku janjikan dalam blog

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade janji ngan korang yang aku akan snap gambar aku ni untuk buat perbandingan pasal tubuh aku ni. Aku mm...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top