Jadual Google kemas kini pagerank tahun 2013
Jadual Google kemas kini pagerank tahun 2013

Assalamu'alaikum wbt. Malam ni aku nak kongsi jadual bile Google update page rank web untuk tahun 2013 ni. 4th Februari lepas diora...

Baca lagi »

PageRank Blog Paly
PageRank Blog Paly

Assalamu'alaikum wbt. Mase duk belek2 web, terlintas nak tengok PR sebab google dah update, settle pada 4hb Feb kalau tak silap. ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Antara Cara Rasulullah Melayani Isterinya
Tazkirah Maghrib: Antara Cara Rasulullah Melayani Isterinya

Assalamu'alaikum wbt. 1. Kalau ada pakaian yang koyak, Rasulullah menambalnya sendiri tanpa perlu menyuruh isterinya. Beliau juga ...

Baca lagi »

Lunch terlepas -_-
Lunch terlepas -_-

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Macam mane tak terlepas kalau bukan tido, bukan maen nyenyak lagi aku, kol 3 lebih baru bangun, cari ...

Baca lagi »

Syukur, 4kg abis hari ni
Syukur, 4kg abis hari ni

Assalamu'alaikum wbt. Aku baru jer abis keje menebar roti canai, tak berenti aku menebar sampai la kol 9 lebih macam tu. Alhamdulil...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: MasyaAllah, pesanan yang sungguh menyentuh hati
Tazkirah Pagi: MasyaAllah, pesanan yang sungguh menyentuh hati

Assalamu'alaikum wbt. Aku syorkan korang sume tengok video ni sampai habis dan pahamkan ape yang disampaikan. Pesanan dari Mufti Me...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top