Dinner untuk malam ni agak terkecuali
Dinner untuk malam ni agak terkecuali

Assalamu'alaikum wbt. Macam aku dah tulis kat entri sblm ni, aku ade diet baru, mula awal februari baru2 ni. Diet ni memang nampak ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Siapa yang kita ada?
Tazkirah Maghrib: Siapa yang kita ada?

Assalamu'alaikum wbt. Tazkirah untuk maghrib ari ni hanya gambar jer, boleh klik untuk jelas dan sama2 lah kite beramal dengan ilmu...

Baca lagi »

Blog tak dapat diuruskan dengan betol lagi
Blog tak dapat diuruskan dengan betol lagi

Assalamu'alaikum wbt. Aku tak dapat nak uruskan blog macam ari2 lepas sebab 2 3 hari ni aku busy sikit, orang terjah blog aku pun a...

Baca lagi »

Rezeki pada hari pertama kerja roti canai
Rezeki pada hari pertama kerja roti canai

Assalamu'alaikum wbt. Sume gandum yang aku uli untk buat roti canai abis hari ni dalam kol 9 pagi tadi, aku sendiri pun tak sempat ...

Baca lagi »

Yahoooo! Dah ade orang notice yang tubuh aku...
Yahoooo! Dah ade orang notice yang tubuh aku...

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, azam 2013 ni memang betol2 menyuntik semangat aku untuk men'slim'kan sdikit body ni, k...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top