Banyak nye segmen ari ni
Banyak nye segmen ari ni

Assalamu'alaikum wbt. Memang betol banyak segmen yang rakan2 blogger join hari ni, jeles plak aku tengok tapi ape kan daye, aku joi...

Baca lagi »

Hari yang penuh cabaran
Hari yang penuh cabaran

Assalamu'alaikum wbt. Gambar tu saje jer gimik, aku bedal kat google image, haha. Aku cume nak kasi korang imagine jer ape yang aku...

Baca lagi »

1st beLog CONTEST : Mari Mengira by FakhRuru
1st beLog CONTEST : Mari Mengira by FakhRuru

Assalamu'alaikum wbt. Klik Banner :) Bilangan curly: 77 curly Mata tu spiral dan muke tu bulat cam bese, mulut ngan idong meman...

Baca lagi »

Senarai peserta Photo Contest: Aku dan Dia
Senarai peserta Photo Contest: Aku dan Dia

Assalamu'alaikum wbt. Sesiape yang teringin nak join photo contest ni, boleh la tekan banner kat atas dan akan pegi ke entri photo ...

Baca lagi »

Lelaki boroi lebih penyanyang dan berfikiran jauh?
Lelaki boroi lebih penyanyang dan berfikiran jauh?

Assalamu'alaikum wbt. Tahukah anda hampir 92% lelaki yg berkahwin akan boroi dlm 2 tahun perkahwinan. Malas statistik penceraia...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Renungan Hidup
Tazkirah Pagi: Renungan Hidup

Assalamu'alaikum wbt. Sahabatku,  Hidup bukan untuk ditangisi. Hidup untuk dijalani & disyukuri. Setiap langkah memberika...

Baca lagi »

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic
Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Assalamu'alaikum wbt. Tuan pnye blog suh sape2 yang join segmen die ni citer pasal blog fizgaphic. Fes, die memang superb bab artwo...

Baca lagi »

Penyamaran haiwan yang hebat
Penyamaran haiwan yang hebat

Assalamu'alaikum wbt. Aku tak tau sejauh mane betol bende ni, mungkin photoshoped atau tidak tapi kalau betol, memang betol2 ohsem....

Baca lagi »

Segmen Top Up CNY2013 by  Emas Putih
Segmen Top Up CNY2013 by Emas Putih

Assalamu'alaikum wbt. Segmen Top Up CNY 2013 by   Emas Putih  dan sponser by  Khairul Zamri  ,  Mun Violettaxious  ,  Amirah Raduan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top