Sudah siap persiapan untuk kerja yang pertama
Sudah siap persiapan untuk kerja yang pertama

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Main hentam jer aku buat tulisan tu, last2 minit baru nak buat, pemalas betol. Boleh la daripada tak ...

Baca lagi »

SEGMEN : Tambah Follower Sambil Berkenalan 2
SEGMEN : Tambah Follower Sambil Berkenalan 2

Assalamu'alaikum wbt. Follower sekarang :) Klik banner atas sane kalau nak join segmen ni :) Thank you for viewing and readin...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Ketika rindu terpisah jarak dan waktu
Tazkirah Maghrib: Ketika rindu terpisah jarak dan waktu

Assalamu'alaikum wbt. Ketika engkau begitu merindukan seseorang yang sangat engkau sayangi namun dia jauh disana... Rindukanlah...

Baca lagi »

Banner Photo Contest dah siap
Banner Photo Contest dah siap

Assalamu'alaikum wbt. Lepas siap aku buat keje roti canai aku tu, terus aku pegi kat luar jd model ngan basikal aku tu, hahaha. Ken...

Baca lagi »

Aku dah stop blogging!
Aku dah stop blogging!

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah buat keputusan selepas dah pikir betol2, sebab aku memang sayang nk stop blogging tapi ape kan daya, ...

Baca lagi »

Diet terbaru. Aku harap boleh ikot
Diet terbaru. Aku harap boleh ikot

Assalamu'alaikum wbt. Harap2 aku boleh ikot betol2 diet ni, hehe. Aku taknak azam 2013 ni sia2 jer sebab memang betol susah nak kas...

Baca lagi »

Segmen Bloglist dan Review Blog
Segmen Bloglist dan Review Blog

Assalamu'alaikum wbt. Klik banner untk join :) Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Nak snap gambar macam ni jugak!
Nak snap gambar macam ni jugak!

Assalamu'alaikum wbt. Bab2 amik gambar aku minat tapi nak snap secara kreatif kurang, haha. Selalu tengok gambar orang, baru try tapi ...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Ibu
Tazkirah Pagi: Ibu

Assalamu'alaikum wbt. Ibu... adalah wanita yang selalu siaga tatkala aku dalam buaian tatkala kaki-kakiku belum kuat untuk be...

Baca lagi »

Macam tu sekali letak budak, haha
Macam tu sekali letak budak, haha

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Paling mantop pasal gambar ni kecomelan budak tu senyum. Epicness!! Nampak macam kene dera tapi ras...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top