Jarak yang jauh tapi tetap sama
Jarak yang jauh tapi tetap sama

Assalamu'alaikum wbt. Terbaek gambar ni, hahaha. Macam mane ler diorang bleh jumpe 2 scene yang jauh berbeza tapi seakan2 serupa. M...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Doa jumpa hantu yang hanyalah jelmaan syaitan
Tazkirah Maghrib: Doa jumpa hantu yang hanyalah jelmaan syaitan

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni takde kot tazkirah membace panjang2, aku sediakan video plak untuk kali ni dan harap korang dapat man...

Baca lagi »

Laksa untuk lunch? Adoiyai
Laksa untuk lunch? Adoiyai

Assalamu'alaikum wbt. Ni lunch aku ari ni, aku makan lam kol 2 stgh tadi, haha. Amacam? Menggoda tak? Tak? Huhu. Bes makan ni. Aku ...

Baca lagi »

Adik aku kene cabut gigi, aku terseksa
Adik aku kene cabut gigi, aku terseksa

Assalamu'alaikum wbt. Aku seksa? Hahaha. Bukan ape pun, seksa ler sebab aku ni jenis jarang mandi pagi, sejukkk, aku pegi teman a...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Guna ucapan ini ketika anda . . .
Tazkirah Pagi: Guna ucapan ini ketika anda . . .

Assalamu'alaikum wbt. Bila gembira : ALHAMDULILLAH Bila terlupa : ASTAGHFIRULLAH Bila terkejut : MASYA ALLAH Bila berjanji ...

Baca lagi »

Phew, baru selesai sikit tapi ade lagi
Phew, baru selesai sikit tapi ade lagi

Assalamu'alaikum wbt. Tadi aku duk repair sikit sane sini, entri photo contest yang bakal berlangsung tak lama lagi, harap korang s...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top