Segmen: Tolong Felisss by Paly
Segmen: Tolong Felisss by Paly

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Segmen ni bertujuan untk berkongsi idea sebab aku dah kering kontang dah, hahaha. Aku nak buat s...

Baca lagi »

Kebanyakan kite sume mesti kenal ngan budak2 ni
Kebanyakan kite sume mesti kenal ngan budak2 ni

Assalamu'alaikum wbt. Dulu mase kecik2, memang suke sangat tengok citer berkungfu ni, siap ulang banyak kali lagi, haha. Jet Li, St...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: 6 Kunci Mendapat Ketenangan Hati
Tazkirah Maghrib: 6 Kunci Mendapat Ketenangan Hati

Assalamu'alaikum wbt. Sahabatku ada 6 tips mudah untuk mendapatkan ketenangan hati semoga bermanfaat : 1. Jangan tergantu...

Baca lagi »

Segmen Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainudin
Segmen Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainudin

Assalamu'alaikum wbt. Baru jer aku post geram nak join segmen, tgok shoutbox, ade blogger manis ajak join segmen die, terus ler aku...

Baca lagi »

Geram nak join segmen! :)
Geram nak join segmen! :)

Assalamu'alaikum wbt. Gatal la plak tangan ni nak join segmen orang, hahaha. Bukan ape, sambil2 promote blog ni, nak jugak kenal2 b...

Baca lagi »

Tutorial: Simpan atau backup blog termasuk post ke dalam laptop
Tutorial: Simpan atau backup blog termasuk post ke dalam laptop

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni aku nak kongsi cara2 nak simpan atau backup blog korang termasuk post, pages, draft dan template. Kom...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Cintailah Isteri
Tazkirah Pagi: Cintailah Isteri

Assalamu'alaikum wbt. PENDAHULUAN Surah Al Baqarah [2] : [255] .....(Allah) yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan...

Baca lagi »

Korang nak join tak kalau aku buat photo contest?
Korang nak join tak kalau aku buat photo contest?

Assalamu'alaikum wbt. Seram ler nak buat contest, takot2 tak ramai plak yang join. Aku dah takde idea dah nak buat contest ape, ni ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top