Kalau tak gelak, tak tau la nak cakap macam mane, hehe
Kalau tak gelak, tak tau la nak cakap macam mane, hehe

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak kongsi 2 gambar yang memang lawak bagi aku, hahaha. Bukan ape, gambar biase jer tapi die punye quote ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Orang yang memandikan Nabi Muhammad SAW
Tazkirah Maghrib: Orang yang memandikan Nabi Muhammad SAW

Assalamu'alaikum wbt. 1. Al Abas (membalik2 kan tubuh Rasulullah SAW) 2. Saiyidina Ali r.a. (menggosokkan tubuh Rasulullah SAW) ...

Baca lagi »

Random Giveaway by Firzanah & Auni
Random Giveaway by Firzanah & Auni

Assalamu'alaikum wbt. Tag: Cik Aini ngan Fakhruru Kepada penganjur, paly mintak maaf sebab tak boleh nak add facebook. Kalau ade...

Baca lagi »

SEGMEN : Blogwalking & Kenali IPT
SEGMEN : Blogwalking & Kenali IPT

Assalamu'alaikum wbt. Kenangan manis yang paling tak boleh aku lupakan, aku kene simbah ngan air longkang, gandum, telor dan bende2...

Baca lagi »

Aku busy tak lame lagi???
Aku busy tak lame lagi???

Assalamu'alaikum wbt. Macam aku dah cakap kat entri2 aku dulu, 2013 ni aku akan start busy skit dengan keje2 luar dan dalam bulan f...

Baca lagi »

SEGMEN : KNOW EACH OTHER
SEGMEN : KNOW EACH OTHER

Assalamu'alaikum wbt. Aku dijemput oleh penganjur blog ni, so, aku nak join sebab cam menarik jer segmen ni, hehe. Die suh aku tuli...

Baca lagi »

Ingat kan dah senyap hal2 macam ni
Ingat kan dah senyap hal2 macam ni

Assalamu'alaikum wbt. Aku duk belek2 forum tadi, ternampak satu artikel ni ha, pasal pompuan kene tipu sebab percaya kan email cabu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top