Pain makes me even stronger
Pain makes me even stronger

Assalamu'alaikum wbt. Mase kite kecik2 dulu, perasaan yang paling kite kenal cume gembire jer. Setiap ari gembire bermaen ngan ke...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Jom Kita Bertaubat Nasuha kepada-Nya
Tazkirah Maghrib: Jom Kita Bertaubat Nasuha kepada-Nya

Assalamu'alaikum wbt. Jalan terhapusnya seluruh dosa dan pembuka jalan ke syurga. 1. Taubat dari semua dosa, sama ada besar ata...

Baca lagi »

Kene memfollow banyak lagi blog ni
Kene memfollow banyak lagi blog ni

Assalamu'alaikum wbt. Macam tak cukup jer blog yang aku follow ni, rase2 dah banyak, hahaha. Aku ni plak satu hal, mentang2 takleh ...

Baca lagi »

Cara baiki selipar jepun di kala kesempitan wang, hahaha
Cara baiki selipar jepun di kala kesempitan wang, hahaha

Assalamu'alaikum wbt. Selipar jepun korang putus? Takde spare lain? Dalam keadaan darurat di mana korang sume takde duit nak pegi b...

Baca lagi »

Blog Paly - Analisa untuk Januari 2013
Blog Paly - Analisa untuk Januari 2013

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, blog aku ni ade jugak yang sudi jenguk dan bace entri2 di sini. Terlebih dahulu, aku berte...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 10 perkara yang sia-sia
Tazkirah Pagi: 10 perkara yang sia-sia

Assalamu'alaikum wbt.  Ilmu yang tidak diamalkan, Amal yang tidak ikhlas, Harta yang tidak disedekahkan, Hati yang kosong, ...

Baca lagi »

Awal februari yang penuh dengan segmen dan blogwalking
Awal februari yang penuh dengan segmen dan blogwalking

Assalamu'alaikum wbt. Cer korang tengok arkib blog ni, banyak tol aku join segmen awal februari ni, hehehe. Selalu tak la macam ni ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top