Segmen Pantas AisyahHumaira
Segmen Pantas AisyahHumaira

Assalamu'alaikum wbt. Promote segmen skit, harap cik niera tak marah, hehe. Segmen: Tolong Felisss by Paly Tag: Cik Aini dan Cik H...

Baca lagi »

Pengenalan Penulis Blog Paly
Pengenalan Penulis Blog Paly

Assalamu'alaikum wbt. Nama: Mohamad Farzli b Jaafar Panggilan: Paly Tarikh lahir: 29hb Mac 1991 Umur: (Tahun sekarang) - ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Bersangka Baik adalah Amalan Mulia
Tazkirah Maghrib: Bersangka Baik adalah Amalan Mulia

Assalamu'alaikum wbt. Islam mengajar kita sebagai umatnya supaya sentiasa bersangka baik sesama saudara seIslamnya bukan sahaja be...

Baca lagi »

Segmen: Follow Sampai Puas Hati!!!
Segmen: Follow Sampai Puas Hati!!!

Assalamu'alaikum wbt. Klik banner kalau nak join. Jom promote blog! :) www.facebook.com/BlogPaly  &  https://twitter.com/blog...

Baca lagi »

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3
Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3

Assalamu'alaikum wbt. Petang ni aku nak join segmen plak, promote blog ni skit sebab blog aku ni baru lagi, kene keje keras skit me...

Baca lagi »

Lawak sepetang dengan si dia yang tercinta
Lawak sepetang dengan si dia yang tercinta

Assalamu'alaikum wbt. Pada suatu petang yg indah, aman, ceria, harmoni dan damai, ade sepasang suami isteri pegi jejalan petang kat...

Baca lagi »

Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes
Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes

Assalamu'alaikum wbt. Jom2 join, blogger femes buat segmen ni, hehe. Die buat sb nak jadikan sumber blogwalking, syarat2 pun simple...

Baca lagi »

Segmen: 10 Jam Tambah Bloglist!
Segmen: 10 Jam Tambah Bloglist!

Assalamu'alaikum wbt. Pagi ni aku nak join satu segmen, hehe. Nak masuk lam bloglist kat blogger femes jugak ni. Jom2, tekan banner...

Baca lagi »

Fakta yang menarik yang mungkin kita belum tahu
Fakta yang menarik yang mungkin kita belum tahu

Assalamu'alaikum wbt. Sejauh mane betol ke tak bende ni, aku tak tau, tapi kalau tngok log...

Baca lagi »

Pagi ni aku nak blogging atau layan game?
Pagi ni aku nak blogging atau layan game?

Assalamu'alaikum wbt. Pagi2 cam ni aku dah tak tau nak buat ape, huhu. Aku nak blogging tapi mood plak takde, malas nak jenguk blog...

Baca lagi »

Realiti yg ade pada ketakutan kite sume, hehe
Realiti yg ade pada ketakutan kite sume, hehe

Assalamu'alaikum wbt. Korang bace kat atas tu, konfem ade walaupun satu kan, hehehe. Bagi aku, sume statement kat atas ni ade betol...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top