Segmen: Bloglist Februari 2013
Segmen: Bloglist Februari 2013

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Tamat: 31 Januari 2013 @ 11.59PM Bulan Januari dah nak abis, bloglist Februari akan dibuka ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: The Only Living Sahabi @ Sahabat Nabi yang masih hidup
Tazkirah Maghrib: The Only Living Sahabi @ Sahabat Nabi yang masih hidup

Assalamu'alaikum wbt. ✔ Inilah pohon yang memahami cinta buat Nabinya Muhammad SAW صلى الله عليه وسلم. Pohon yang diberkati. ✔ S...

Baca lagi »

Produk yang kreatif dan ohsem!!!
Produk yang kreatif dan ohsem!!!

Assalamu'alaikum wbt. Memang betol2 bleh menarik pembeli macam ni, hehehe. Petang2 ni bes jugak minum air kan, sambil...

Baca lagi »

Kat mane2 pun boleh berfacebook
Kat mane2 pun boleh berfacebook

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Pakai ni jer, siap boleh berfacebook atas meja terang2 lam kelas, hahaha. Berbakat tol orang yang luk...

Baca lagi »

Segmen Blogger i2 Sahabat ku
Segmen Blogger i2 Sahabat ku

Assalamu'alaikum wbt. Pagi2 ni aku nak join segmen blogger laen plak, hehehe. Boleh kenal rmai lagi blogger2 hebat kalau join segme...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Koleksi Kata-Kata Hikmah
Tazkirah Pagi: Koleksi Kata-Kata Hikmah

Assalamu'alaikum wbt. Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Rumah panjang? Adik aku buat lawak petang -_-
Rumah panjang? Adik aku buat lawak petang -_-

Assalamu'alaikum wbt. Atas tu borang selidik yang cikgu bagi kat adik aku, suh ibu atau bapa yang tanda mane yang patot. Tadi adik ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top