Terima kasih Mialiana.com
Terima kasih Mialiana.com

Assalamu'alaikum wbt. Pinjam header :) Aku ade join satu giveaway yang dianjur oleh blogger femes, Kak Mia dan alhamdulillah, aku...

Baca lagi »

Blog Paly direview oleh Miss Always Late
Blog Paly direview oleh Miss Always Late

Assalamu'alaikum wbt. Aku memang tak reti nak tulis entri ceria macam Cik Hanna ni, hahaha. Dah lame dah die review blog aku ni, ...

Baca lagi »

Watermark Blog Paly
Watermark Blog Paly

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Aku tengok watermark aku buat ni pun cam lawak jer. Aku buat maen hentam jer ni sebab malas nak lay...

Baca lagi »

Domain.my dah nampak settle, aku plak malu
Domain.my dah nampak settle, aku plak malu

Assalamu'alaikum wbt. Excited jugak la domain nampak cam dah settle wlaupun aku ade test skit tadi, mmg macam bese tapi ade ralat s...

Baca lagi »

Domain.my dah settle masalah ke?
Domain.my dah settle masalah ke?

Assalamu'alaikum wbt. Aku belom lagi pasti spnuhnya yang domain ni dah setel ke blom tapi ade blogger dah boleh jnguk blog aku ni. ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top