Kalau bulan Februari tak settle jugak,
Kalau bulan Februari tak settle jugak,

Assalamu'alaikum wbt. Mungkin aku nak tukar kepada blogspot selama2nya tapi tengok dulu macam mane, mau ke tidak. Domain .my sekara...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Sahabat Baginda tapi bukan Saudara Baginda
Tazkirah Maghrib: Sahabat Baginda tapi bukan Saudara Baginda

Assalamu'alaikum wbt. Suatu hari, ketikamana para sahabat bersama Nabi sallallahu ‘alaihi wasallam. Antaranya sahabat yg paling se...

Baca lagi »

Tunggu masalah domain selesai baru nak post, hehe
Tunggu masalah domain selesai baru nak post, hehe

Assalamu'alaikum wbt. Satu post dah ade lam draft tapi satu lagi tak buat lagi. Post ape? Hehehe. Post appreciation drpd aku kepada...

Baca lagi »

Nak tukar atau tak? Hmmm
Nak tukar atau tak? Hmmm

Assalamu'alaikum wbt. Aku terlintas nak tukar www.paly.my ke blog-paly.blogspot.com tapi memang banyak bende la aku kene buat balik...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 7 Perkataan Mulia
Tazkirah Pagi: 7 Perkataan Mulia

Assalamu'alaikum wbt. وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنك...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top