(Video)Tazkirah Maghrib: Kepentingan dan Kelebihan Berselawat
(Video)Tazkirah Maghrib: Kepentingan dan Kelebihan Berselawat

Assalamu'alaikum wbt. Tazkirah kali ni aku nak letak satu video iaitu dari Allahyarham Tok Ayah Haji Musa, seorang ulama' yang ...

Baca lagi »

Segmen: Jadikan Follower UNLIMITED by Aimi Rahim
Segmen: Jadikan Follower UNLIMITED by Aimi Rahim

Assalamu'alaikum wbt. Join segmen ler nak promote blog, kasi ramai lagi kenal blog ni, hehehe. Sambil2 tu jugak, aku nak promot ni ...

Baca lagi »

Buaya tembaga?
Buaya tembaga?

Assalamu'alaikum wbt. Besar gedabak buaye ni, huhu. Hebat tol yang tangkap boye ni, pasang perangkap baek punye, terus kene, huhu. ...

Baca lagi »

Alhamdulillah, satu masalah dah selesai
Alhamdulillah, satu masalah dah selesai

Assalamu'alaikum wbt. Masalah internet slow dah selasai, hehe. Aku dah boleh aktif dalam blog ni, bnyak giler nak buat ni. Blogwalk...

Baca lagi »

First Giveaway by Nasriz Fardisza
First Giveaway by Nasriz Fardisza

Assalamu'alaikum wbt. Pagi ni aku nak join satu GA yang aku sponsor, big boss kate sponsor bleh join, hehe. Hadiah pun menarik gile...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top