Short Segmen Huda dan Niera
Short Segmen Huda dan Niera

Assalamu'alaikum wbt Klik banner kalau korang nak join jugak, hehehe. Malam ni tamat. Thank you for viewing and reading this post...

Baca lagi »

Penerangan simple tentang blog berdomain .my yang bermasalah
Penerangan simple tentang blog berdomain .my yang bermasalah

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah terime balasan email dari asiahost dan diorang suh rujuk kat link yang diberi, terus direct ke web at...

Baca lagi »

2 masalah dalam 1 masa: Internet dan domain
2 masalah dalam 1 masa: Internet dan domain

Assalamu'alaikum wbt. Aku ingat kan dah hampir smggu aku menyepi berblogging dengan aktif, makin tak ramai datang jenguk blog aku ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top