Domain.my berkemungkinan dalam masalah
Domain.my berkemungkinan dalam masalah

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak dapatkan pendapat dari blogger2 yang gune domain.my free yang dapat dari asiahost. Blog korang ad...

Baca lagi »

I love you | I luv u | I lebiu
I love you | I luv u | I lebiu

Assalamu'alaikum wbt. Ade la sorang brader ngan sorang awek London ni, diorang suke same suke tapi masing2 malu nak bagitau sebab s...

Baca lagi »

Segmen : Pencarian Bloglist Feb 2013
Segmen : Pencarian Bloglist Feb 2013

Assalamu'alaikum wbt. Ade rakan blogger post komen kat group blogger pasal segmen ni, terus aku terjah blog die. Khusyuk jer aku b...

Baca lagi »

Share button ditukar kepada like button
Share button ditukar kepada like button

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah tukar skit coding template blog ni, nak tambah performance, kasi ringan skit mase nak load homepage b...

Baca lagi »

Seni Lukisan Jalanan: Bangunan Mini
Seni Lukisan Jalanan: Bangunan Mini

Assalamu'alaikum wbt. Berbakat giler yang buat lukisan seni cam ni, tambah2 plak memang kreatif. Aku pun tak nampak s...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Kata Hikmah 10 Hal Terbaik
Tazkirah Pagi: Kata Hikmah 10 Hal Terbaik

Assalamu'alaikum wbt. 1. Sebaik-baik harta warisan = Ilmu 2. Sebaik-baik perolehan = Sopan santun 3. Sebaik-baik bekal akhira...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top