Ukiran Muke kat Tembikai yang Ohsem!
Ukiran Muke kat Tembikai yang Ohsem!

Assalamu'alaikum wbt. Internet aku dah ade malam ni tp cam bese ler, slow. Aku nak update skit blog ni, kang sepi lak blog ni, takde p...

Baca lagi »

Nampaknya hari ni pun blog akan terabai jugak
Nampaknya hari ni pun blog akan terabai jugak

Assalamu'alaikum wbt. Macam tu ler aku punye ramalan ari ni, huhu. Jap2 lagi aku dah nak kuar, pegi kenduri aqiqah sepupu aku, die ...

Baca lagi »

Aku amik gambar tutup mulut. Kenape?
Aku amik gambar tutup mulut. Kenape?

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Tengok gambar atas tu knape kbanyakan gambar selca aku tutup mulut, haha. Misai tak belom dikemaskin...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top