Segmen: Makanan dan minuman kegemaran blogger Malaysia
Segmen: Makanan dan minuman kegemaran blogger Malaysia

 -TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Segmen ni simple jer, hehehe. Aku terlintas nak buat segmen ni mase duk tengok gambar2 lawak. ...

Baca lagi »

Aku rase aku dah fall in love ngan blogger manis ni, huhu
Aku rase aku dah fall in love ngan blogger manis ni, huhu

Assalamu'alaikum wbt Fitrah manusia yang saling melengkapi. Lelaki memerlukan perempuan dan perempuan memerlukan lelaki, btol tak?...

Baca lagi »

Tips: PageRank bukan segala-galanya dalam berblogging
Tips: PageRank bukan segala-galanya dalam berblogging

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade tengok blogger cakap pagerank akan disedut kalau letak bnyak sangat outbound link iaitu backlink, leb...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Bolehkah Gabung Puasa Sunat 6 Syawal & Puasa Qadha ?
Tazkirah Pagi: Bolehkah Gabung Puasa Sunat 6 Syawal & Puasa Qadha ?

Assalamu'alaikum wbt. Isu menggabungkan puasa qadha dan syawal sememangnya amat popular, pandangan ringkas saya adalah seperti ber...

Baca lagi »

Blog Paly dipilih sebagai Blog Pilihan
Blog Paly dipilih sebagai Blog Pilihan

Assalamu'alaikum wbt. sori bro, curi header, hehehe :) Alhamdulillah, blog aku ni dipilih sebagai blog pilihan oleh blogger semp...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top