Internet aku tengah bermasalah lagi
Internet aku tengah bermasalah lagi

Assalamu'alaikum wbt. Kretif tak gambar kat atas tu? Hahaha. Aku bukak satu entri khas ni selagi sempat. Internet aku sekarang buat...

Baca lagi »

Segmen : Jadikan Follower Overload
Segmen : Jadikan Follower Overload

Assalamu'alaikum wbt. Internet aku dah buat hal, aku nak join segmen ni pun susah, haha. Jom kenal ramai lagi blogger2 laen. Than...

Baca lagi »

Perbezaan yang amat ketara oleh faktor yang jelas
Perbezaan yang amat ketara oleh faktor yang jelas

Assalamu'alaikum wbt. Ape yang beza? Hahaha. Bulan 12 ngan bulan 1, memang beza jumlah yg datang blog aku ni. Mase bulan 12 dulu bu...

Baca lagi »

Segmen Bloglist Syaifuddin Alias
Segmen Bloglist Syaifuddin Alias

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak join satu segmen ni, segmen boleh masuk lam bloglist beliau. Ape2 pun, beliau ade mintak untk cadanga...

Baca lagi »

Kenape rase cam dah lame aku tak blogwalking?
Kenape rase cam dah lame aku tak blogwalking?

Assalamu'alaikum wbt. Aku rase2 dah lame aku tak buat sesi blogwalking ni, lompat2 jenguk blog orang lain sambil2 amik tips ngan id...

Baca lagi »

2 bulan yang cukup istimewa
2 bulan yang cukup istimewa

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, dah 2 bulan aku masuk dalam dunia blog ni. Aku tak nafikan, blog jugak satu platform yang bagu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top