Sanggup tak buat walaupun ade masa lapang?
Sanggup tak buat walaupun ade masa lapang?

Assalamu'alaikum wbt. Aku tak sanggup buat bnde2 macam ni walaupun aku ade mase lapang, baek aku isi buat bende lain yang bleh data...

Baca lagi »

Jeles tengok orang bleh menyanyi, aku pun nak tapi...
Jeles tengok orang bleh menyanyi, aku pun nak tapi...

Assalamu'alaikum wbt. Jeles jeles jeles! Hahaha. Aku memang minat menyanyi tapi takde bakat, tak reti nak menyanyi, suara pun tak p...

Baca lagi »

Gelanggang LED yang ohsem!
Gelanggang LED yang ohsem!

Assalamu'alaikum wbt. Kreatif diorang buat court cam ni, jimat kos giler. Dalam satu court, bleh maen futsal, badminton, ba...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Panduan menganjurkan program yang mematuhi syarak
Tazkirah Pagi: Panduan menganjurkan program yang mematuhi syarak

Assalamu'alaikum wbt. Nota : Setiap program yang baik ialah program Islamik walaupun tidak memakai nama Islamik asalkan memenuhi s...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top