Penghargaan aku kepada pengomen Blog Paly
Penghargaan aku kepada pengomen Blog Paly

Assalamu'alaikum wbt. Aku berterima kasih kepada pengomen2 di blog aku ni, bukan saje datang bace, tambah ngan mengomen plak, amat2...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Mencari yang halal itu fardhu
Tazkirah Maghrib: Mencari yang halal itu fardhu

Assalamu'alaikum wbt. Situasi 1             Aishah dan Linda masuk beriringan ke dalam sebuah pasaraya. Sebuah troli ditarik Aish...

Baca lagi »

Hasil aku berjaya jugak akhirnya
Hasil aku berjaya jugak akhirnya

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah mule nak sihat balik, alhamdulillah. Idong pun dah kurang sumbatnya, bersin pun dah kurang tapi kep...

Baca lagi »

Tak boleh nak tidur
Tak boleh nak tidur

Assalamu'alaikum wbt. Tadi aku ade post pasal aku nak menikah, kali ni realiti, huhu. Aku tak boleh nak tido, pejam mate smpai dek...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top