Aku dah nak menikah? Kahwin? Seronok tapi...
Aku dah nak menikah? Kahwin? Seronok tapi...

Assalamu'alaikum wbt. Aku jujur cakap aku memang nak menikah tapi tak seawal ni sebab aku takde kewangan kukuh lagi dan tambah2 ba...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Iman Kuat Nafsu Pasti Akan Kalah
Tazkirah Maghrib: Iman Kuat Nafsu Pasti Akan Kalah

Assalamu'alaikum wbt. Manusia tidak dapat melepaskan diri dari nafsu yang telah dianugerahkan oleh Allah, kerana nafsu itu adalah ...

Baca lagi »

Jom layan entri 2 orang blogger ni
Jom layan entri 2 orang blogger ni

Assalamu'alaikum wbt. Segmen: Story Mory Lawak yang aku buat tempoh hari kurang dapat smbutan, mungkin salah aku sebab malas nak pr...

Baca lagi »

Alhamdulillah, tinggal yang simple jer
Alhamdulillah, tinggal yang simple jer

Assalamu'alaikum wbt. Korang boleh la nak try usha2 blog tu. Walaupun bnyak lagi tak siap, part2 yang complicated dah hampir siap s...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Niat Dan Cara Qadakan Solat Fardhu 5 Waktu
Tazkirah Pagi: Niat Dan Cara Qadakan Solat Fardhu 5 Waktu

Assalamu'alaikum wbt. Soalan Bagaimanakah cara meng qada kan solat fardhu 5 waktu yang terlepas atau tinggal dengan sengaja.. 1...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top