Berputus asa sudah sebab host punye pasal
Berputus asa sudah sebab host punye pasal

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah putus asa dah nak cari host yang bleh host direct link untuk file php aku ni. Arghh! Pening aku duk c...

Baca lagi »

Hari ni blog macam terabai *sigh*
Hari ni blog macam terabai *sigh*

Assalamu'alaikum wbt. Kesian blog aku ari ni, aku tak amik kisah sangat, huhu. Bukan ape, aku sibuk dan kurang sihat hari ni, nak b...

Baca lagi »

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu
Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalamu'alaikum wbt. Aku gatal nak join satu segmen ni, haha. Salah sorang rakan blogger join, aku pn nak join, same2 support kan....

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Sentiasa Bersangka Baik
Tazkirah Pagi: Sentiasa Bersangka Baik

Assalamu'alaikum wbt. Benarkah orang yang bersangka baik dan sentiasa meletakkan sangkaan baik mendahului sangkaan buruk adalah o...

Baca lagi »

Esok busy sikit, harap2 dapat la tempahan ni
Esok busy sikit, harap2 dapat la tempahan ni

Assalamu'alaikum wbt. Ade satu company nak tempah baju untuk tadika kemas, aku pun dah hantar sebut harga basis jer dan diorang ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top