Abang tengah frust pasal PHP, adik sibuk nak...
Abang tengah frust pasal PHP, adik sibuk nak...

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Sibuk ape lg, sibuk nak suh ajar kerja sekolah die ler. Abang die satu lagi dah k.o dah kat ruang tam...

Baca lagi »

Review: Beloq Fakhruru dan Sararose Dot My
Review: Beloq Fakhruru dan Sararose Dot My

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah review 2 org drpd 4 org yg berjaya jawab soalan aku. Ok, yang ni last 2 orang untuk direview. Ape kis...

Baca lagi »

Segmen Top Up by  Blogger Emas Putih
Segmen Top Up by Blogger Emas Putih

Assalamu'alaikum wbt. Segmen Top Up by   Blogger Emas Putih .  Gatal plak tangan nak join satu segmen ni, dari Emas Putih sambi...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Wujudkah Elemen Gharar Harga di Pasar Malam?
Tazkirah Maghrib: Wujudkah Elemen Gharar Harga di Pasar Malam?

Assalamu'alaikum wbt. SOALAN Assalamu'alaikum Ustaz, pertama sekali terima kasih sebab menyediakan platform ini sebagai sumb...

Baca lagi »

Review: Celoteh Seorang Remaja dan Bad Storyteller
Review: Celoteh Seorang Remaja dan Bad Storyteller

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak review 4 orang blogger yang sudi jawab soalan aku dengan betol. Ini jugak sebagai tanda aku berterima...

Baca lagi »

Terima kasih kepada Mialiana.com
Terima kasih kepada Mialiana.com

Assalamu'alaikum wbt. Aku berterima kasih kepada kak mia kerana memilih aku sebagai pemenang giveaway yang beliau anjurkan pada tah...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Bila Kurang Kacak dan Kurang Cantik, Maka Akan Selalu Disisihkan
Tazkirah Pagi: Bila Kurang Kacak dan Kurang Cantik, Maka Akan Selalu Disisihkan

Assalamu'alaikum wbt. Bagaimana mereka yang kurang kacak dan kurang cantik? Maaf saya katakan. Mereka selalu disisihkan! Mereka ti...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top